Saker att göra i Kusadasi Turkiet

Kusadasi är en livlig utväg som ligger ca 56 miles från Izmir på turkiska västra kusten. Med fantastiska stränder, restauranger, barer, nattliv, historiska platser, affärer, bra väder och mycket mer Kusadasi är en underbar plats att besöka.

Följande är bara några saker att göra och se medan du besöker Kusadasi, det finns alltför många för att nämna alla!

Stränder

Silver Sands Beach, Love Beach och Long Beach är idealiska för att bara slappna av eller njuta av en av de många aktiviteterna som erbjuds.

Vattenparker

Aqua Fantasy.
Adaland.

Safari

Hästsafari – du kan ta en hästsafari över bergen till Pamucak där du kan åka längs stranden och till och med simma med din häst i det lugna vattnet här.

Jeep Safari – det här är en rolig dag ute när du kan ta dig i det omgivande området och ha kul på vägen!
Quad Safari – ett fantastiskt äventyr som rider på smutsspår, stranden och sanddynerna.

Parks

Nationalparken (Millipark) – ligger ca 19 miles från Kusadasi. Här kan du koppla av på en av stränderna, promenera i bergen, ta en snorklingplats och besöka Zeusgrottan som ligger strax utanför parken.

Väder

Med varma somrar och milda vintrar har Kusadasi mer än 300 soldagar om året, vilket gör det till ett idealiskt resmål för semester.

För en semester där det finns så mycket för alla att göra och njut av, varför inte utnyttja en av de många semestererbjudanden som erbjuds till denna fantastiska utväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *